Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Karrieremuligheder

I CASA har vi en bred pallette af dygtige medarbejdere ansat – fx bygningskonstruktører, jurister, kommunikationsmedarbejdere, finansielle controllere, ingeniører, fagspecialister, m.fl. Vi prioriterer trivslen højt for alle vores medarbejdere og sætter personlig og faglig udvikling i højsædet - uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Horsens og København.

Karriereudvikling

Vi giver bl.a. vores medarbejdere mulighed for at videreuddanne sig via vores Akademi. Kursusprogrammet bliver sammensat på baggrund af input fra vores medarbejdere. Derved sikrer vi et bredt, vigtigt og relevant indhold med det mål for øje at skabe udvikling og resultater - både personligt og som virksomhed.

Samtidig har vi løbende sparring med vores medarbejdere i forbindelse med planlægningen af karriereforløb. Derigennem sikrer vi en fastholdelse og en målrettet udvikling af alle vores gode kræfter, hvor man kan arbejde sig op indenfor en overskuelig årrække.

Fællesskab

For at vi kan lykkes, er det for CASA også vigtigt at have fokus på det sociale og sundhedsmæssige aspekt. Vi vil gerne styrke fællesskabet og være medvirkende til, at vores medarbejdere kommer til at kende hinanden for mere end blot deres fagspecifikke arbejdsområde. Derfor samles vi flere gange årligt til bl.a. vores julefrokost og vores to CASA-dage.

Gennem personaleforeningen afholder vi derudover forskellige personale arrangementer såsom fredagsbar (BygBar), skitur, DHL-løb, m.m. Samtidig tilbyder vi alle vores medarbejdere en pensionsordning og en sundhedssikring, så de kan føle sig trygge nu og i fremtiden.

Om CASA

CASA er en af Danmarks førende ejendomsudviklere og totalentreprenører inden for udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom. Vi har en årlig omsætning på 3 mia. kr. og har landsdækkende aktiviteter samt afdelinger i både Horsens og København. For CASA er værdierne synlighed, tillid, ordentlighed og respekt grundlæggende. Det vil sige, at vi holder, hvad vi lover, og vi gør, hvad vi siger. Lige nu er vi ca. 300 medarbejdere i CASA.

Læs mere om vores værdier

Ledige stillinger

Vil du bygge med? Vi søger hele tiden nye kolleger til mange forskellige, spændende stillinger. Så uanset hvad din faglige baggrund er, kan CASA måske være din næste arbejdsplads.

Læs mere