Onsdag d. 20. marts 2019 deltager CASA på KEA’s Karrieredag for at komme i dialog med de unge mennesker om karrieremuligheder hos en af Danmarks førende projektudviklere og totalentreprenører. Med en omsætning på 1.751 mio. kr. i 2018 og en ordrebog på +3,5 mia. kr. er CASA konstant på udkig efter kompetente, ambitiøse og talentfulde praktikanter. 

I CASA ønsker vi at være kendt som branchens mest løsningsorienterede aktør – kendt for at se kreative muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og samarbejdspartnere. Det kræver, at vi fortsat har de rette medarbejdere, og derfor er CASA altid på udkig efter ambitiøse og talentfulde praktikanter. Vi søger praktikanter, der er i stand til at udføre de gode idéer i praksis. For os har den perfekte praktikant solide problemløsningskompetencer og trives med at tage ansvar og få arbejde fra hånden.

Én ting er at have de rigtige faglige kompetencer, en anden er at besidde de kvaliteter, der kendetegner vores kultur. Hos CASA er respekten for mennesker i højsæde. Vi lytter til hinanden, og vi lader hinanden komme til med erfaring og kompetencer.

Vores kultur er baseret på vores kerneværdier: Synlighed, Tillid, Ordentlighed og Respekt. I vores daglige arbejde er vi kendetegnet ved at have ambitioner, men ingen spidse albuer, og en uformel kultur i en flad organisation, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af forretningen mod et fælles mål.

Mohammed Alkhafaji, praktikant i CASA:
“Man får rigtig meget ansvar, og der er gode karrieremuligheder i CASA efter endt praktikophold.”

Elisa Rex Olsen, praktikant i CASA:
“Jeg valgte CASA, fordi de kunne tilbyde mig en praktikplads og et byggeri, hvor jeg får indsigt i alle byggeriets faser.”

Se video om et praktikophold hos CASA

Vil du bygge med?
Ønsker du at være del af en virksomhed, hvor mennesker kommer før mursten, og hvor organisationen er flad, indflydelsen høj og tonen uformel?
Kontakt os allerede i dag for at høre om dine karrieremuligheder i CASA