”CASA Arena – det er fodbold”, svarer 25-årige Torben fra Roskilde. Ja, det er det da blandt andet. Men hvad er koblingen til CASA?

CASA har som en del af et langvarigt sponsorat købt navnerettigheden til fodboldklubben AC Horsens’ hjemmebane ”CASA Arena” på Langmarksvej i Horsens. CASA Arena har en tilskuerkapacitet på 10.495, heraf cirka 7.500 siddepladser. Derudover omfatter CASA Arena kontorlokaler, 18 skyboxe samt en eksklusiv lounge med plads til omkring 900 gæster.

Derudover bakker CASA aktivt op om AC Horsens og ejer udover navnerettigheden en del af ejendommen CASA Arena, samt 10 % af aktierne i AC Horsens A/S.
”AC Horsens – det er jo en støtte der kommer fra hjertet”, udtaler bestyrelsesformand og hovedaktionær i CASA, Michael Mortensen. Det handler om at have lokale rødder og sætte pris herpå. At ville det bedste for byen og via sponsoratet bidrage til idræts- og kulturlivet.
CASA Arena har bortset fra fodbolden mange andre events – aktuelt kommer One Direction den 16. juni og den 8. august omdannes arenaen til Danmarks speedway-hjemmebane.
I de seneste år har mange store navne gæstet CASA Arena blandt andre Madonna og U2.

CASA Arena er blevet et vartegn for Horsens, da man fra lang afstand spotter de fire master, der lyser op med 1.400 lux i en højde på 37 meter over terræn. Hver mast vejer 25 tons.

Læs mere om de kommende events http://www.achorsens.dk/casa-arena/stadion