CASA A/S udgiver i dag årsregnskabet for 2017. Både omsætning og indtjening anses for tilfredsstillende. Det høje aktivitetsniveau afspejler sig i en tocifret vækst i omsætningen samtidig med at CASAs ordrebeholdning ved udgangen af 2017 var den hidtil største i CASAs historie.

Årets omsætning udgjorde inklusiv udviklingsprojekter samlet set 1.651 mio. kr., hvilket er 18,7% højere end i 2016. Resultatet før skat blev 102,5 mio. kr. mod 81 mio. kr. i 2016. Dette svarer til en indtjeningsmargin før skat på 6,2%, som dermed også overgår 2016 (6%).
De positive resultater er opnået i et marked karakteriseret af stabil vækst, hvor CASAs udviklingsprojekter har været med til at sikre indtjeningen. Aktivitetsniveauet har blandt andet været højt i Hovedstadsområdet, hvor CASA i 2017 har haft mere end 100.000m2 boliger under opførelse. Samlet set har CASA haft 1.687 boliger under opførelse i 2017. Det høje niveau afspejler sig i CASAs ordrebeholdning, der ved udgangen af 2017 var på hele 2,9 mia. kr. – dobbelt så stor som årets før og den hidtil største i CASAs historie.

Økonomidirektør i CASA, Kim Balle, udtaler om resultatet:

”Årets resultat er for det første et resultat af vores meget kompetente byggeledelse rundt omkring på byggepladserne i Danmark, som har sikret en stærk eksekvering af byggeprojekterne. Derudover har markedet for erhvervs-og boligbyggerier i 2017 generelt været præget af vækst. Den vækst er blandt andet et resultat af det nuværende lave renteniveau, hvor investorer ser muligheder for stabile afkast fra investeringer i fast ejendom og derfor har stor interesse i både bolig- og erhvervsprojekter. Det har vi nydt godt af, og vi forventer, at væksten i omsætning og indtjening vil fortsætte i 2018.”

Ny vækststrategi sætter turbo på udviklingen

CASAs 2020-strategi bygger videre på det solide grundlag og definerer en klar spillebane for udviklingen de kommende år. CASAs primære fokus er helhedsløsninger, der omfatter udvikling, design, finansiering og opførelse af større erhvervs- og boligprojekter i samarbejde med institutionelle investorer, private developere og virksomheder samt offentlige interessenter.

Stifter og adm. direktør i CASA, Michael Mortensen, udtaler:

”Vores strategi bygger videre på de styrker, der har bragt os til, hvor vi er i dag. Med den har vi tydeliggjort vores ambition om at fortsætte væksten af forretningen og om at have de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen. Det er høje mål, der giver os noget at stå op for om morgenen. Det har vi det godt med.”

CASAs nøgletal 2017

• Omsætning inkl. udviklingsprojekter kr. 1.651 mio.
• Resultat før skat kr. 103 mio.
• Indtjeningsmargin 6,2%
• Soliditet 40,9%
• Medarbejdere ca. 135

Læs mere her CASA Årsrapport 2017

Kontakt

For yderligere information om CASAs årsregnskab 2017, kontakt Økonomidirektør Kim Balle på mobil 2550 1406.