CASA sponsorerer Anette Viborg og Allan Nørregaard, som er medaljehåb til OL i Rio med deres NACRA17 båd.

Efter 9 dages træning i Barcelona, hvor de svære bølgeforhold har været optimal træning, er teamet landet i Hyeres i Frankrig.

Første dag gik med at få båden rigget til, og tirsdag var hviledag, før de indledende sejladser som foregår fra onsdag til lørdag. Tirsdag gik også med at holde øje med vejrudsigten, da mistralen er på spil og det blæste så voldsomt, at sejlene slet ikke kunne komme op. Onsdag skulle det have stilnet af, men det blev en dag, hvor kun 13 ud af 33 startende kom gennem dagens ene race.

Anette fortæller om en dag med havet i oprør:

” Allan og jeg havde grejnedbrud inden start og måtte tilbage til havnen og reparere vores båd. Vi nåede heldigvis at stille til start og krydsede linjen kun 20 sek. efter feltet. Og derfra handlede det om at indhente så mange som muligt. Det lykkes ret godt indtil vi vælger at sætte spiler – men vinden er for kraftig og vi kæntrer. Ikke bare en, men fire gange. Og udgår til sidst. For at sætte dette i perspektiv er det over et år siden vi kæntrede i kapsejlads sidst! Det sker så sjældent for os. Men havet var i oprør. Vi har dog lært rigtig meget og ser frem til morgendagens sejladser med 4  race på programmet.”

image1

 

For Anette& Allan skal World Cup´en  primært bruges til at teste det nye sværd set-up… Det primære grej er allerede sendt afsted til Rio for at være klar til OL, så det er på mange måder et test-stævne for Anette& Allan… hvilket dog ikke betyder at de ikke går efter medaljer.

“Jo da, målet er selvfølgelig at være blandt top 10 som kommer i Medal race – finalen på søndag”,

siger Anette og fortsætter:

“Bortset fra det nye set-up er det også rigtig god psykologisk træning, da vi føler presset fra konkurrenterne.”

Hos CASA krydser vi fingre for Anette&Allan…