Lokalplanen er på plads og Geiserne kan skyde op ad jorden på Havnetrekanten i Horsens. Det første slanke hus på 11-etager vil stræbe til himlen – kraftfuldt og smukt som en gejser og lede tankerne hen på nordisk natur.

Følg med på www.geiserne.dk 

Geiserne bliver som et pejlemærke, der kan ses fra lang afstand, med en varme indefra der mærkes af beskueren på tæt hold.

Byggeriet startes den 17. august 2015 og boligerne er klar til indflytning i første kvartal 2017.

web150105Visualisering_fra Havn

Udsigten og den særlige bolig er i centrum på denne unikke beliggenhed, hvor panoramavinduer og de hele tre altaner pr. bolig sikrer en storslået udsigt over vand, livet i havnen, byens puls og natur.

Til de store eksklusive boliger på mellem 180 og 261 kvm er det muligt at tilkøbe p-plads i plinten samt mulighed for at benytte en af de tre gæstelejligheder i stueplan.

På fællesarealerne er der arbejdet i dybden med landskabsarkitekten og skabt en oase med gårdrum på forskellige niveauer med en varieret beplantning der er smuk året rundt. De grønne havearealer er gennemtænkte opholdsrum med respekt for vind og sol med plantekummer og petanquebane.

” Det er en sand fornøjelse at være med til at tegne et så smukt byggeri. Boligerne bliver store, lyse og eksklusive”

Mette Julie Skibsholt, Senior kreativ leder, Arkitema Architects

Samtidig med at boligområdet opstår skabes en erhvervsbygning mellem de fine, historiske bygninger Stykgodspakhuset og Toldboden. Sammen skabes en helhed og en afsluttethed med fokus på en samlet facaderække som i sidste ende kan være med til at skabe et helt nyt og spændende sted i byen. Det gamle stykgodspakhus renoveres og ombygges til at huse CASAs nye hovedsæde. I den nye bygning mellem de gamle huse vil CASA også selv gøre brug af nogle faciliteter. Den resterende del bliver erhvervslejemål.

web

“Det her projekt er en drøm der går i opfyldelse. Det er skabt med hjertet og fuldendt af eksperter”

Michael Mortensen, CASA

Både Geiserne og erhvervsbyggeriet er tegnet af Arkitema Architecs og opføres af CASA. Rambøll er rådgivende ingeniør på projektet.

Bliv skrevet op eller hør mere om de eksklusive boliger med byens puls og vandkant for døren

Kontakt EDC
Christian Højgaard, Ejendomsmægler, M.D.E
Telefon 2020 9197, christian@edc.dk

Alex Mandrup Paulsen, Ejendomsmægler, M.D.E
Telefon 2020 9194, alex@edc.dk
eller

Havnetrekanten/CASA
Jacob Wollenberg, Salgschef
Telefon 2496 0040, info@geiserne.dk