Det officielle startskud til det første af to elegante bolig-byggerier på Havnetrekanten i Horsens – Geiserne – gik onsdag eftermiddag. 

En godt 150 meter lang afspærring markerer byggepladsen på Havnetrekanten, hvor starten er gået til pælefundering til den første af Geiserne. I det der svarer til stueplan, bygges p-kælder i den såkaldte plint, hvor der også etableres gæstelejligheder.
Boligerne på den første bolig-etage er hævet ca. 6 meter over havets overfalde og ca. 4 meter over terræn. Det sikrer beboernes privatsfære inde såvel som på terrasserne der ligger ca. 10 meter fra havnefronten. De nederst beliggende boliger har udsigt til havnens nye, indbydende opholds- og aktivitetsarealer, til kombinationen af historiske og snarligt nyopførte erhvervsbygning og det nære byliv.

”Uanset etagevalg har boligerne alle noget specielt og fantastisk. Den unikke beliggenhed på ubestridt første parket med udsigt over vandet findes næsten ingen andre steder så bynært som her”,

udtaler Michael Mortensen, bestyrelsesformand og hovedaktionær i CASA og fortsætter:

”Af det helt specielle ved Geiserne bør udearealerne fremhæves. Der er virkeligt store overdækkede terrasser på to sider og balkon på den tredje side. Samlet set er der et udeareal på ca. 50 kvm til hver af boligerne (red. Lejlighederne øverst oppe har kæmpestore tagterrasser) – det svarer til en mindre lejlighed i storbyerne. Det er noget, vi virkelig har prioriteret højt. Og der er meget mere … ”

Ti af luksusboligerne i Geiserne er solgt.
Byggeprocessen varer erfaringsmæssigt ca. 20 måneder, hvorfor de første 21 luksuslejligheder er klar til indflytning i 1. kvartal 2017.

De uovertrufne boliger har spektakulær udsigt til det historiske maritime miljø, Horsens Fjord og Horsens by.
Nedenfor ses den udsigt man får på 1. etage i ca.  6 meters højde 

8WEB--DSC04815-Pano-2

 

Web7-DSC04850-2.-etage-6m

Nedenfor ses den udsigt man får på 4. etage i ca. 14 meters højde.

WEB10-DSC04865-Pano-4.-etage_14-m

WEB-11-DSC04905-Pano-4.-etage-_14-m

Nedenfor ses den udsigt man får på 6. etage i ca. 21 meters højde.

WEB-Panoram-_21-m-by11-DSC04991-Pano

 

WEB-Panoram-udsigt-fra-6

 

Der var et stort og velkomment fremmøde til første spadestik på GEISERNE, hvor Borgmester Peter Sørensen holdt tale og stod for det første spadestik.

første spadestik

EDC, Alex Mandrup og Christian Højgaard står for salget af Geiserne i tæt samarbejde med Jacob Wollenberg, Salgschef i CASA.

Inden døre sikrer store panoramavinduer uforstyrret udsyn til den storslåede udsigt og et fantastisk lysindfald hele året rundt. Her fra stue i Geiserne.

stue

Værelse med i udsigt i Geiserne

soveværelse

Store rummelige arealer – her køkken med udsigt i Geiserne

køkken

Download pressebilleder her