CASA opfører i øjeblikket 187 lejligheder for NPV på Enghave Brygge i København. Byggeriet, som har navnet “Lyngholm“, skrider planmæssigt frem. Projektchef Sten Haudrum fortæller her blandt andet om, hvordan førstegangsopsætninger skal sikre en fælles reference og kvalitet overfor bygherre og samarbejdspartnere. 

CASA overtog bundpladen fra bygherre d. 1. maj, og herefter startede byggeriet af de 187 lejligheder efter planen. Byggeriet er inddelt i ni etaper, som skal afleveres løbende til bygherre, den første i forsommeren 2019, den sidste i forsommeren 2020.

Byggeriet skrider ifølge Sten Haudrum planmæssigt frem, og da vi mødte ham i starten af september, var elementmontagen godt undervejs. CASA har i alt ni mand siddende på site i den opstillede skurby, og hver mand har ansvaret for et område af byggeriet. Alle sørger for løbende dialog med underentreprenører og håndværkere, så projektet afstemmes og styres efter planen.

I videoen fortæller Sten Haudrum blandt andet om førstegangsopsætninger, arbejdet med CASAs værdier i dagligdagen, dialogen og samarbejdet med alle involverede parter – også gennem sociale arrangementer, samt det “ø-råd”, som er etableret internt i virksomheden for at videndele på tværs af de tre aktuelle byggefelter i området.

Det er CASAs andet byggeprojekt på Enghave Brygge ud af p.t. fire byggeprojekter. Tidligere på året blev “Kærholm” afleveret til bygherre, NPV. De to næste byggeprojekter hedder “Tangholm” og “Nobelholm”.

Se video fra byggeriet på “Lyngholm” her