I dag blev første spadestik taget til nyt byrum ved havnen i Horsens. På den tidligere industrigrund DANA Feed udvikles et nyt bykvarter bestående af boliger, café, restaurant og kontorer. CASA Group er bygherre, og CASA er totalentreprenør.

Michael Mortensen, stifter og medejer af CASA, bød på vegne af bygherre CASA Group velkommen til de mange fremmødte, som også talte interesserede naboer til projektet.

Dernæst ønskede Horsens’ borgmester Peter Sørensen byen tillykke med det nye spændende og mangfoldige bykvarter og udnyttelsen af havnen til glæde for den almindelige borger. Han glædede sig til at opleve det gode liv udfolde sig på havnen og forventede sig meget af skiftet fra den lidt tunge industrihavn til byrum med café, restaurant og muligheder for at nyde havnen og vandet helt tæt på. Slutteligt lagde Peter Sørensen vægt på, hvor vigtigt det er for udviklingen af en by at have nogle interessenter, som tror på udviklingen og ønsker at investere i projekterne og ikke mindst byens udvikling.

Inden de fremmødte gæster kunne nyde lidt mad og drikke og orienterede sig lidt mere om byggeriet, fortalte Lars Rahbek, ejendomsudviklingschef fra CASA Group om byggeriets omfang og det byrum, man håber at skabe på havnen.

Til at udføre spadestikket fik Peter Sørensen, Michael Mortensen og Lars Rahbek hjælp fra Frederik, Michael Mortensens søn.

Læs mere om Pakhusene her