På Ibæk Strandvej med uforstyrret udsigt til smukke Vejle Fjord ligger ”Skudehavnen”. Grunden har tidligere huset mindre værksteder og forskellige små erhvervsvirksomheder blandt andet en smed og en automekaniker. Området ligger ud til en rekreativ strandeng. Beliggenheden mellem by og natur og den nære kobling til de maritime omgivelser har sat sit præg på de valgte farver og materialer i den nye bebyggelse, som opstår her.

Grunden forvandles til et nye boligområde med lejligheder i 2-3 etager og rækkehuse. Området er opdelt i tre forskellige bebyggelser; ”Strandparken”, som er almene familieboliger, står klar til indflytning sidst på året. Udlejningen af ”Strandgaderne”, som er private lejeboliger, er netop startet i august. ”Fjordhusene”, som er private rækkehuse i første række mod henholdsvis fjord og å, opføres i etaper, hvor første del overtages af køberne i disse dage.

Investeringen, som ender med at blive familiens nye hjem
Da planerne for Skudehavnen blev officielle, var Lars Feldskous interesse vakt.  Med uforstyrret udsigt over Vejle fjord var han helt sikker på at gøre en god investering. For det var faktisk tænkt som en investering. Huset skulle udlejes, når det stod klar. Nu hvor huset står færdigt og stråler i solen med en fantastisk udsigt, grønne sedumtage og facader, der harmonerer med de naturskønne oplevelser, så trækker Fjordhuset og omgivelserne så meget, at Lars og familien selv flytter ind. I hvert fald er det, hvad Lars tror kommer til at ske, når familien samles her i løbet af de næste uger og mærker efter.

Lars fortæller:

Vi er blevet mere og mere begejstret, som byggeriet er skredet frem. Processen har været god, og vi har følt os trygge og fint informeret af CASA. Der har været afholdt orienteringsmøde og åbent hus med mulighed for at stille de spørgsmål, vi som købere måtte have. Vi har altid vidst, hvor og til hvem vi kunne henvende os. Vi overtager et hus med en rigtig god finish.

Parret har valgt at sætte sit eget præg på køkkenet, og nu står det unoform køkken, de har drømt om i Fjordhuset. Med trælåger, vinkøleskab og ekstra bred køkkenø, hvor der både er plads til barstole og skabe.

Det perfekte sted at spise og samtale for os som sammenbragt familie med to voksne og 4 børn,

fortæller Lars, og fortsætter:

Det er virkelig en dejlig oase i naturen. Et roligt sted, hvor der samtidig kommer liv, som beboerne om lidt flytter ind.