Legal 500 har de sidste 28 år analyseret advokatfirmaer i hele verden og vurderet deres kvaliteter på baggrund af bl.a. rundbordssamtaler og kundeevalueringer. De seneste år er organisationens fokus udvidet til også at omfatte virksomheders juridiske afdelinger, og hvert år optages de bedste juridiske inhouse teams på Legal 500’s “GC Powerlist”.

Virksomhedernes juridiske afdelinger vurderes ud fra en lang række kriterier såsom stærk faglig indsigt, evne til at løse komplekse problemstillinger og tilbyde innovativ rådgivning samt tilgængelighed og troværdighed i dialogen både med kolleger og kunder/samarbejdspartnere.

CASAs team af advokater/jurister er netop ved en kåring hos Bech-Bruun i København blevet optaget på Legal 500’s GC Powerlist 2016. Optagelsen er bl.a. begrundet med, at “the legal department play an instrumental role in project development, public-private partnerships and urban development Although these tasks are many-faceted and complex, the legal department is able to comfortably handle them in a timely fashion”.

Head of legal i CASA, Mikael Skjoldager, udtaler i den forbindelse:

“Det er selvfølgelig dejligt, at vi bliver anerkendt for vores arbejde af en organisation som Legal 500. Det er vi meget glade for. Men det vigtigste er, at CASAs samarbejdspartnere altid oplever vores team som en aktiv medspiller, der finder gode og kreative løsninger på de juridiske udfordringer, der ofte følger med komplekse udviklings- og byggeprojekter. Det er jo den reelle test – og det, vi arbejder for hver eneste dag.”

 

7. november 2016