CASA har øget fokus på renoveringsmarkedet. Et marked, som forventes at udvikle sig stabilt båret frem af behovet for renovering af mange almennyttige boliger. Et godt eksempel herpå er Andelsboligforeningen Beringsgaard i Horsens.

Med tildelingen af renovering-/ombygningsprojektet i hovedentreprise går CASA i juni i gang med at renovere og ombygge Andelsboligforeningen Beringsgaard Afd. 03 i Horsens. Karréen, som er på 5 etager med kælder og indeholder 2-4-værelses familieboliger, er opført i perioden 1949-1954.

For CASA er det en særdeles vigtig kontrakt, og administrerende direktør i CASA, Torben Modvig, glæder sig over det kommende arbejde og samarbejde.
”Renovering er et vigtigt strategisk fokusområde for os. Vi ser et stort potentiale ikke mindst inden for modernisering af almene boliger. Derfor er vi meget stolte over at vinde denne opgave, og teamet glæder sig til at komme i gang.”

Renovering og ombygning
Den forestående omfattende renovering omhandler nuværende 222 lejligheder fordelt på 21 opgange. I forbindelse med renoveringen sker også en ombygning, hvor eksisterende boliger og tagrum inddrages til boliger. I cirka halvdelen af opgangene etableres elevator for at forbedre tilgængeligheden. Beboerne genhuses i byggeperioden.

Bygherre ved formand Niels Karl Grønlund udtaler om tildelingen af projektet til CASA: ”Vi er glade for og trygge ved, at CASA skal stå for ombygning og renovering af Beringsgaard afd. 03. Det er et omfattende arbejde, og det har været vigtig for os at samarbejde med et team, som har erfaring i større renoveringsopgaver, hvor arbejdet skal udføres med respekt for omkringliggende beboelse.”

Hos CASA glæder man sig til at komme i gang. Afdelingschef for renovering i CASA, Brian Popp, udtaler: ”Vi glæder os til at komme i gang med dette projekt i Horsens, som ligger rigtig godt til os. Vi har tidligere løst lignende projekter i tæt og åben dialog med bygherren.”

CASA færdiggjorde i 2018 Houlkærvænget i Viborg, hvor 504 boliger blev renoveret. Virksomheden er aktuelt i gang med renovering af Boligforeningen Ringgården i Aarhus, hvor 232 boliger renoveres og 93 nye tagboliger etableres samt 350 almene boliger i Moldeparken i Vejle. Dertil kommer adskillige nybyggerier af almene familieboliger.

Fakta om projektet
Projektform: Hovedentreprise
Bygherre: Andelsboligforeningen Beringsgaard
Byggeperiode: Sommer 2019 – sommer 2022
Ingeniør: D.A.I
Arkitekt: D.A.I
Antal boliger: 197 renoverede boliger + 32 nye tagboliger (i alt 229 boliger, når projektet står færdigt)

Kontakt
For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte:
Mette Jørvad, Kommunikationschef, CASA A/S, +45 2118 9399, mej@casa-as.dk