Med en årlig omsætning over kr. 750 mio er CASA en foretrukken samarbejdspartner for en række professionelle danske og internationale bygherrer. CASA opfører alle former for byggerier herunder boligprojekter, erhvervsbyggeri og logistikejendomme. CASA A/S udvikler også egne projekter og er gået aktivt ind på OPP markedet. Nu satser CASA også på markedet for renovering og afdelingen er kommet godt fra start.

Markedet for renovering og vedligeholdelse er konjunktursikkert og har et stort potentiale, hvilket er grunden til, at CASA tog beslutningen om at satse på dette marked for et halvt år siden. Målet for CASA er, at renoveringsdelen skal sikre stabil ordreindgang og medvirke til fortsat vækst. Velvidende at renovering ofte er meget håndværkertungt og kræver tæt projektstyring.

Vi har renoveret før men er nu gået skridtet videre og har fået en decideret renoveringsafdeling. Sammen med de spidskompetencer vi allerede har inden for totalentrepriser koblet med erfaringen fra driften i Ejendomsselskabet CASA, er vi rigtig godt rustet. Det er en meget naturlig udvikling for os at gå denne vej. Og vi gør det helhjertet”, udtaler grundlægger, bestyrelsesformand og hovedaktionær i CASA, Michael Mortensen.

En af CASA´s ønskekunder er større boligforeninger og CASA´s nye renoveringsafdeling har netop vundet udbuddet på renovering af Flintebakken i Horsens, hvor 316 lejligheder renoveres.
billede

Til næste år vil beboerne på Flintebakken bl.a. kunne nyde det nye, lette udvendige udtryk med glasværn på altanerne. Billede: Lejerbo.

Bygherre på Flintebakken er boligforeningen Lejerbo, som CASA også samarbejder med på andre projekter mens RUM Arkitekterne og Oluf Jørgensen A/S er henholdsvis bygherrerådgiver- og ingeniør på projekt Flintebakken.

Flintebakken består af 316 almene boliger i blokke på 2 og 3 plan med lejligheder i stue, 1. og 2. sal. Blokkene som er opført i 1978 ligger tæt på skønne Nørrestrand og fuglereservat med busforbindelser lige udenfor og kort til bymidte.

Den forestående renovering som starter den 1. november i år, indeholder udskiftning af vinduer, nye udvendige trapper, modernisering af VVS, murværksreparation og renovering af altanerne på 1. og 2. sal. Altanerne bliver udstyret med glasværn og får hermed et langt mere let og lyst udtryk.