Susanne Daugaard Christensen starter den 15. august som projektleder hos CASA. Med hende runder CASA de 100 medarbejdere. Og det kalder da på en guld-hjelm!

Susanne er 30 år. Hun er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling hos entreprenør-firmaet Veidekke i Norge, hvor hun har arbejdet de seneste 3,5 år. Vi stillede Susanne et par spørgsmål lige op til jobstart.

Hvordan blev din interesse for job hos CASA vakt?
Susanne fortæller:” Det var tid til at komme hjem igen efter en spændende og lærerig tid i Norge, og da jeg har fulgt med i CASAs vækst og spændende byggeopgaver på sidelinjen og kender andre medarbejdere i CASA, var det drømmestillingen for mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg er lige flyttet til Aarhus, hvor min nye home base bliver, og hvor min første opgave for CASA også starter ud ganske snart.”

Byggebranchen er som bekendt mandsdomineret. Hvordan er det som unge kvinde at arbejde med forholdsvist mange mænd?
Susanne: ”Det var jeg jo bevidst om helt fra studiestart. Jeg har altid trives godt med blandt andet den direkte og uformelle tone i branchen. Desuden er jeg vokset op med håndværk omkring mig, så det har aldrig været et tema. ”
Susanne får da også yderligere 10 kvindelige kolleger hos CASA.
Sammen med alle CASA-ansatte, vil Susanne skulle deltage i et netop igangsat medarbejder-/kulturprogram, som har fokus på at sikre den fortsatte positive udvikling.

Vi ønsker Susanne en rigtig god start hos os og hjertelig velkommen til CASA. I guldhjelm!