CASA på job- og karrieremesse

20. marts 2018

Onsdag og torsdag i uge 12 afholdes ”De Studerendes Erhvervskontakt” (DSE) messe, som er Danmarks største job- og karrieremesse for bl.a. ingeniør- og konstruktørstuderende. Messen afholdes på DTU i Lyngby. CASA er klar til at møde potentielle nye praktikanter og fremtidige medarbejdere.

Det er første gang, CASA deltager på messen. Målet er at komme i dialog med de studerende og få indsigt i deres ønsker til en fremtidig praktik- og arbejdsplads. Og der er rig mulighed for at møde en differentieret skare, idet mere end 10.000 studerende og nyuddannede forventes at deltage og møde de ca. 170 virksomheder og organisationer, som udstiller. Samtlige udstillere er klar til at møde de unge og forsøge at ”indfange” de klogeste hoveder, og konkurrencen er hård. For CASA er jagten også gået ind.

”Vi er på udkig efter ambitiøse, talentfulde og ansvarsbevidste unge mennesker, som vil være en del af vores succes. Udover at være en bundsolid vækstvirksomhed så mener vi selv at kunne tilbyde noget ganske særligt; Vores kultur og omgangstone er uformel, vores dygtige, erfarne projektfolk er gode til at bygge viden på de unge mennesker, og vores praktikanter får hurtigt ansvar og mulighed for at påvirke arbejdet på byggepladsen. Derudover er chancen for fastansættelse efter endt praktikperiode stor,” siger Susanne Fürstenberg, HR-chef i CASA.

Mød os på stand 165
På CASA’s stand kan du møde erfarende projektfolk og praktikantansvarlige og få en snak om dine karrieremuligheder hos en af Danmarks førende udviklings- og entreprenørvirksomheder. Du har også muligheden for at deltage i konkurrencen om en smart blue-tooth højtaler fra Kreafunk.

Vil du bygge med?
Udover en snak og et møde i forbindelse med DSE-messen er du altid velkommen til at kontakte vores praktikansvarlige:
I vest: Projektchef Morten Langhoff Jensen, mlj@casa-as.dk, tlf. +45 2243 2248
I øst: Projektchef Elsebet Kruse Johansen, ekj@casa-as.dk, tlf. +45 2967 0619

Hvem er CASA?
CASA er en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vores byggevirksomhed har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring DKK 1,5 mia. og er med en ambitiøs strategi i fortsat høj vækst. CASA har hovedsæde i Horsens og en afdeling i København.

Mere om CASA