CASA har netop fået grønt lys fra Vejle Kommune på at købe og bygge et nyt boligområde på en gammel erhvervsgrund ved Vejle fjord. Grunden grænser op til den rekreative strandeng og er samtidig i gåafstand til Vejles centrum.

I samarbejde med KPF arkitekter, har CASA udviklet et stedtilpasset og mangfoldigt boligområde, – både i beboersammensætning og i udbuddet af boligstørrelser.  Projektet omfatter rækkehuse i 2 etager og lejligheder i 3 etager på i alt 17.500 m2 på Ibæk Strandvej.
Bebyggelsen tænkes opdelt i 3 delområder Strandgaderne, Fjordhusene og Strandparken med henholdsvis almene familieboliger på de omkring 5.300 m2 og resten som private boliger med boligstørrelser på 85-150 m2. Denne spredning af boligtyper sikrer en variation i beboersammensætningen.

Senior Developer i CASA, Rasmus Holbech udtaler:

“Skudehavnen er en yderst velbeliggende grund i Vejle helt tæt på både natur og by, som det er en stor fornøjelse at være med til at udvikle. Jeg er sikker på, at området med dette projekt bliver en gevinst for byen og de kommende beboere.”

Borgmester Jens Ejner Christensen er enig:

”Jeg er ikke i tvivl om, at Skudehavnen bliver en ny attraktiv bydel i Vejle. Det valgte projekt tilpasser sig smukt området og supplerer de nye byggerier ved lystbådehavnen med anderledes boligtyper.
Vi oplever en meget stor tilflytning af nye borgere, og Skudehavnen lige ud for Sønderåen og strandengen bliver et godt trækplaster i konkurrencen om at tiltrække endnu flere nye borgere. Det maritime er tænkt ind i materialer og farver, og vi glæder os over, at der bliver plads til både almene og private boliger i området”,

understreger borgmesteren.

Der vil også i fremtiden være offentlig adgang til stien langs Sønderåen.

Byggemodning og opførelsen startes, så snart lokalplanen er på plads ved udgangen af 2017.

Fakta

Projektudvikler og totalentreprenør: CASA
Arkitekt: KPF Arkitekter
Areal i alt: 17.500 m2

4. maj 2017