CASA har netop indgået aftale med Aarhus Kommune om at købe og bygge et spændende boligprojekt med navnet “Valdemars Have” på en unik grund i Aarhus midtby.

I samarbejde med arkitekterne schmidt hammer lassen architects har CASA udviklet et spændende boligprojekt i Aarhus Midtby med flere etagers terrænfald.

Grunden ligger i gåafstand til byens seværdigheder – lige ved Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden og ligger “inde i” en eksisterende karrebebyggelse.
Her skabes en unik byhave i form af et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og mennesker som færdes i kvarteret. En stille grøn oase midt i byens pulserende liv.

Projektet indeholder 106 moderne indrettede lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-lejligheder med egen tagterrasse. Denne spredning af boligtyper sikrer en variation i beboersammensætningen, da det både henvender sig til forældrekøbssegmentet som unge par og seniorer, der ønsker at flytte til det centrale Aarhus i nærheden af alle kulturtilbuddene.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe, som sikrer at der stadig er offentlig gennemgang til Valdemarsgade fra Lønvejen.
Parkering er etableret ved den eksisterende P-plads ved kasernehospitalet og som P-kælder under samme areal. Cykelparkering er placeret ved opgangene og i et samlet central overdækket areal.

Senior Developer i CASA, Claus Schovgaard Rasmussen udtaler:

“Vi er stolte over at have vundet dette projekt i hård konkurrence med 4 kompetente aktører. Valdemars Have er en yderst attraktiv grund i midtbyen, hvilket fordrer et unikt projekt i høj kvalitet, som vil bidrage til et levende og aktivt bymiljø”.

Opførelsen startes, så snart lokalplanen er på plads.

Fakta
Projektudvikler: CASA
Arkitekt: schmidt hammer lassen architects
Areal: 12.500 m2
Byggeperiode: 2017-2019

område

baghave lille