På en solfyldt dag i Cannes underskrev CASAs stifter og administrerende direktør Michael Mortensen og Senior Partner Torsten Bjerregaard fra den nordiske kapitalfond CapMan Real Estate totalentreprisekontrakt på et nyt boligprojekt i København. 

Det nye boligprojekt, som er udviklet i samarbejde mellem CASA og CapMan, omfatter 86 ejerlejligheder på Sundmolen i Nordhavn. Det tidligere frihavnsområde er en del af Østerbro og det urbane storbyliv koblet med udsigt og nærhed til vandet – det bedste af to verdener. Byggeriet henter arkitektoniske referencer fra den typiske københavnske karré og bygger videre på historien om den klassiske byggeskik fra brokvartererne.
Projektet er anden etape af et længere samarbejde mellem CASA og CapMan, der i 2014 indgik en aftale med By & Havn om køb af tre byggefelter på Sundmolen. Den første etape på 83 boliger står ganske snart rejst, og køberne kan se frem til at flytte ind til november i år. Det samlede projekt omfatter i alt tre etaper på samlet ca. 22.000 m2.

I samarbejdet med CapMan varetager CASA både udviklingen, opførelsen og salget af boligerne til slutbrugerne og tilbyder således CapMan som investor en totalløsning.

luftfoto_sundmolehusene

CapMan’s Senior Partner Torsten Bjerregaard udtaler:

”CASA har vist sig som en stærk og kreativ samarbejdspartner, som vi med glæde fortsætter det gode samarbejde med”.

Stifter og administrerende direktør i CASA, Michael Mortensen udtaler:

”Det er altid dejligt at få en aftale i hus, men det er ekstra dejligt, når et samarbejde bærer frugt og kan fortsættes. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Torsten og arbejder benhårdt på at levere den bedst mulige pakkeløsning til ham”.

70% af den første boligetape på Sundmolen er solgt, og byggeriet af den nye etape opstartes i forsommeren. Lokalplan og byggetilladelse er på plads.

Interessenter til en ejerbolig på den nye etape på Sundmolen kan sende en mail til jaw@casa-as.dk.

Om CASA
CASA har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring DKK 1,5 mia. og er i fortsat høj vækst. CASA har hovedsæde i Horsens og en afdeling i København.
Kendt for at se kreative muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og medaktører er CASA en foretrukken samarbejdspartner for en række professionelle bygherrer, herunder pensionskasser, kapitalfonde, projektudviklere og almene boligselskaber. Foruden høj faglighed bygger de drivende kræfter i CASA på tillid, ordentlighed, respekt, synlighed og et godt købmandsskab.
www.casa-as.dk

Om CapMan
CapMan Real Estate administrerer fire ejendomsfonde: CapMan Nordic Real Estate Fund, som investerer i kontor-, detail-og boligejendomme beliggende i de nordiske lande, CapMan Real Estate I fond der investerer i erhvervsejendomme i Greater Helsinki, CapMan RE II-fond der investerer i erhvervs-og udviklingsprojekter omkring Finland og CapMan Hoteller RE fond der investerer i hotelejendomme, primært i Finland. Teamet består af over 20 medarbejdere i Helsinki, Stockholm og London.
CapMan Real Estate er en del af CapMan Group, en førende private equity-virksomhed i de nordiske lande og Rusland med € 3,1 mia. aktiver under forvaltning. CapMan har fem centrale investeringspartnerskaber – CapMan Buyout, CapMan Rusland, CapMan Credit, CapMan Public Market og CapMan Real Estate – som hver har sin egen dedikerede investering team og fonde. Sammenlagt beskæftiger CapMan omkring 100 mennesker i Helsinki, Stockholm, Oslo, Moskva og Luxembourg. CapMan blev etableret i 1989 og har været listet på børsen i Helsinki siden 2001.
www.capman.com

22.marts 2017