CASA A/S har indgået entrepriseaftale med Topdanmark om opførelse af en ny karrébebyggelse i Ørestad Syd.

Det er Topdanmark Ejendomme A/S, der ejer og har udviklet byggefeltet, hvor CASA A/S er udvalgt til at opføre 234 boliger.

“København mangler boliger, ikke mindst til børnefamilien, hvor forældrene har det, man kalder almindelige indtægter. Med den attraktive beliggenhed tæt på både natur og Københavns Centrum ser vi frem til, at vi kan byde 234 familier velkommen i 2019,”

siger adm. direktør i Topdanmark Ejendomme, Søren Kempf Holm.

Byggeriet har et samlet boligareal på godt 22.400 m2 samt kælder på ca. 6.900 m2. Bygningerne som varierer mellem 4 og 7 etagehøjder, er en del af Karrékvarteret i Ørestad Syd, som er struktureret i den klassiske københavnske karré-form. Placeringen op til Amager Fælled og nær Københavns centrum gør boligområdet attraktivt for et bredt publikum – både yngre mennesker, børnefamilier som ældre mennesker.

Boligerne indrettes multianvendelige og fleksible i langtidsholdbare materialer. Fællesarealer og gårdhaver etableres som lægivende uderum, mens boligernes placering er orienteret i forhold til sol/lysindfald og udsigten over det naturskønne, åbne nabolandskab.

CASA har allerede adskillige projekter i København og bygger allerede i Ørestaden, på Enghave Brygge, i centrum samt er i gang med flere store projekter på Amager.

Per Semmling, direktør i CASA A/S, udtaler:

“Med denne spændende opgave, som vores organsation er godt rustet til, fortsætter vi den høje aktivitet i Region Hovedstaden”.

Projektet på byggefelt 3.5 i Ørestad Syd påbegyndes nu og skal afleveres medio 2019, hvor de nye beboere kan se frem til at flytte ind.

 

Fakta:

Bygherre: Topdanmark A/S

CASA: Totalentreprenør

Projektudvikler: Agenda Property

Bygherrerådgiver: NIRAS A/S

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Ingeniør: MOE A/S