CASA bygger 35 boliger for Lejerbo i Vestergade i Horsens og i dag var der første spadestik på projektet, som forventes færdigt i 2015.

Byens borgmester Peter Sørensen fik fornøjelsen af det første spadestik med byggepladsens største gravemaskine. Også Bent Jacobsen, formand for Lejerbo Kolding, fik en tur i gravemaskinen inden de begge tog det ceremonielle spadestik.

De 35 lejligheder forventes indflytningsklare i løbet af foråret næste år, og hos Lejerbo er man optimistisk omkring, at få lejligheder udlejet, så de mange familier kan flytte ind så snart byggeriet er færdigt.

Horsens borgmester Peter Sørensen glæder sig over det nye byggeri og udtaler:

”Som borgmester glæder det mig at se sådan et stort byggeri tage form i Horsens. Det betyder at vi udvikler os, og er en by i fremdrift”.

CASAVestergade2

CASA, der har hovedsæde i Horsens, glæder sig ligeledes over det nye byggeri og direktør Peter Rosengreen udtaler, at han glæder sig over, at CASA er med til at udvikle Horsens.

”Vestergade-kvarteret har udviklet sig enormt de sidste par år, og med disse nye, lækre boliger, bliver det blot endnu mere attraktivt”, udtaler Peter Rosengreen.

Udover Horsens kommune, CASA og Lejerbo var også byggeriets rådgivere fra SKALA Arkitekter, Rambøll og Constructa til stede ved spadestikket.

Lejerbo havde i dagens anledning taget en luftballon med, som fungerede som blikfang. Visualisering