I en større oprustning af organisationen ansætter CASA to stærke profiler til en nyoprettet renoveringsafdeling i Øst og udnævner direktør for renovering i Vest. Samtidig opretter CASA en dedikeret salgsorganisation med egen direktør. Målet er yderligere vækst gennem tættere dialog med kunderne og en styrkelse af renoveringsforretningen.

I februar overtog Torben Modvig roret som administrerende direktør for CASA. Målet var at lede forretningen på næste del af rejsen og sikre, at væksten fortsætter med fornyet styrke. Første vigtige skridt i den retning er etablering af en dedikeret salgsorganisation samt en oprustning på renovering, hvor CASA henter to stærke profiler til at lede virksomhedens renoveringsforretning på Sjælland.

Dedikeret salgsorganisation
CASA ønsker at rykke endnu tættere på kunderne og opdeler derfor salg og udvikling i to fokuserede afdelinger med dedikerede ressourcer på hvert område. Rasmus Holbech udnævnes til direktør for investorsalg og partnerskaber og skal etablere en salgsorganisation med dedikerede ressourcer til udbygning af CASAs gode relationer til kunder og øvrige professionelle investorer i hele landet. Samtidig udnævnes Henrik Hansen til direktør for CASAs udviklingsafdeling.

Stærke kræfter på renovering
CASA henter John Strands Petersson og Brian Hasfeldt til organisationen for at styrke virksomhedens renoveringsforretning med etablering af en renoveringsafdeling på Sjælland med særligt fokus på Storkøbenhavn. Begge starter 1. juli, hvor John Strands Petersson tiltræder som direktør for Renovering Øst og Brian Hasfeldt som projektdirektør. Samtidig udnævnes nuværende afdelingschef for renovering, Brian Popp til direktør for renovering Vest.

John Strands Petersson og Brian Hasfeldt kommer begge fra NCC, hvor de gennem de seneste knap 20 år har arbejdet som et stærkt team indenfor renovering.

”Med skærpelsen af vores salgsorganisation og med udvidelsen af vores renoveringsforretning får vi gearet CASA til yderligere vækst – og bliver klar til at løfte CASA til næste niveau. Vi kommer til at positionere os endnu tydeligere i markedet, og samtidig er vi enormt stolte over at kunne byde endnu to særdeles stærke og erfarne profiler som John og Brian velkommen i familien,” siger Torben Modvig, administrerende direktør i CASA.

Renovering er udpeget som et strategisk vækstområde for CASA og et dermed vigtigt forretningsområde på linje med nybyggeri af bolig og erhverv. Dansk Byggeri forventer en årlig vækst på omkring to procent indenfor renovering og vedligeholdelse, og med stor erfaring fra renoveringssager i Jylland er CASA nu klar til at løfte flere, store renoveringsprojekter også øst for Storebælt.

Kontakt
For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte:
Mette Jørvad, Kommunikationschef, CASA A/S, +45 2118 9399, mej@casa-as.dk