Michael Mortensen, Administrerende direktør i CASA A/S (til højre) og Per Semmling, direktør for CASAs afdeling i København (til venstre) i dialog om flytteplanerne. CASA flyttede i sommers hovedkontoret i Horsens til nye, større lokaler i Horsens og nu er turen kommet til københavnerafdelingen.

 

CASA A/S er i hastig vækst ikke mindst på Sjælland. Det eksisterende kontormiljø i Nordhavn skiftes nu ud for at imødekomme de aktuelle og fremtidige behov. Det sker i den første weekend i december, hvor kontoret flyttes fra Nordhavn til Officepark Søborg. Her overtager og indretter CASA et kontormiljø på 2. sal med plads til 30-35 arbejdspladser.

”Ca. 40% af CASA A/S 150 ansatte har base på Sjælland, og knap 50% af vores byggeaktiviteter er i Storkøbenhavn. Da vi er en byggevirksomhed, hvor hovedparten af de ansatte er projektledere og projektchefer, som tilbringer de fleste dage rundt om på byggepladserne, har vi indrettet en del faste pladser til stabsfunktioner og projektgrupper og en del satellitpladser, som benyttes efter behov”,

fortæller Per Semmling, som er direktør for CASAs afdeling i København.

Beliggenheden i Søborg gør det nemt for gæster og ansatte at komme til og fra, hvilket er blevet prioriteret højt ved valget af placering. Officeparken ligger meget centralt med gode tilkørselsforhold fra Motorring 3 og i gå/cykelafstand til S-tog. Rådhuspladsen nås på under 15 minutter. Desuden etableres den kommende letbane i få minutters gang fra kontorbygningen.

”Nordhavn, hvor vi har opereret fra indtil nu, er et rigtigt spændende sted, hvor vi selv udvikler og bygger nye boligområder. Vi beholder da også de lejede lokaler i Pakhus 54 på Sundmolen. Her etablerer vi byggeledelseskontor og har også fortsat et stort projekt-showroom. Men vi oplevede dagligt, at det tager tid at komme igennem byen, og vi manglede plads. Plads til at afholde møder med bygherrer og rådgivere, plads til projektkontor og plads til at samles til personalemøde. Det får vi alt sammen i Søborg, hvor der er fine fællesfaciliteter som konferencerum og kantineområde. Medarbejderne glæder sig meget til de nye, lyse lokaler med godt arbejdsklima og til at kunne undgå den værste trafik og bedre planlægge dagene”,

fortsætter Per Semmling.

Ud over kontorpladser, tekøkken og receptionsområde, får CASA fire mødelokaler til rådighed på 2. sal. Lokalerne opkaldes efter CASAs værdier synlighed, tillid, ordentlighed og respekt.

Den nye adresse er: Officepark Søborg, Vandtårnsvej 62 A, 2. sal., 2860 Søborg

 

Om CASA
CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vores byggevirksomhed har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring DKK 1,5 mia. og er med en ambitiøs strategi i fortsat høj vækst. CASA har hovedsæde i Horsens og en afdeling i København.