Overvældende mange studerende har indstillet deres praktikvirksomhed til Årets KEA-praktik. CASA er blandt de fem nominerede, for både at give stort ansvar og samtidig udvikle praktikanternes kompetencer.

De mange indstillinger til Årets KEApraktik har været en fornøjelse at læse og efterlader ingen tvivl om, at de studerende er vilde med at komme ud i erhvervslivet og bringe teorien og deres færdigheder i spil. Ligesom det er tydeligt, at virksomhederne virkelig har gavn af praktikanterne og gør et stort stykke arbejde for at udvikle deres kompetencer.

Det er også tydeligt, at praktikken er den perfekte ansættelsessamtale – rigtig mange får job i virksomheden efter endt praktik.

Juryen har talt, og blandt de fem nominerede er CASA, indstillet af studerende Alexander Dreier Jensen:

“Jeg ved, at der er rigtige mange, som har haft en god praktik, så det er vildt fedt, at være blandt de nominerede. Jeg kan ikke forstille mig en bedre måde at anerkende CASA A/S for det bedste praktikforløb,”

siger Alexander Dreier Jensen

På billedet: Alexander Dreier Jensen studerer ved KEA og har indstillet CASA som årets praktikplads. På billedet ses Alexander ved SUNDMOLEHUSENE i Københavns Nordhavn – det boligbyggeri med 83 boliger som Alexander er tilknyttet i praktikperioden.

Alexander Dreier Jensen studerer ved KEA og har indstillet CASA som årets praktikplads. På billedet ses Alexander ved SUNDMOLEHUSENE i Københavns Nordhavn - det boligbyggeri med 83 boliger som Alexander er tilknyttet i praktikperioden.

Det sagde juryen:

”Det er tydeligt, at Alexander har fået plads og ansvar. Han er opfattet som en ressource, og han har fået tro på egen faglighed i kraft af, at virksomheden kaster ham ud i opgaverne – også dem, hvor han umiddelbart er usikker. Han får brugt den teori, han har med sig fra KEA, og den giver værdi i praksis, i virksomheden.”

Hos CASA sætter de stor pris på praktikanter:

”Jeg synes, de unge i dag har både viljen og evnen. En uddannelse indenfor byggeri og anlæg gør, at du er med til at skabe nogle unikke byggeprojekter sammen med gode og faglige kompetente kollegaer, der også er med til at udvikle dig. Og ikke mindst blive udfordret/ uddannet på dine faglige og sociale kompetencer. Lige nu boomer byggebranchen, og behovet for kompetente byggefolk er stort. Som en ekstra bonus er muligheden for arbejde i udlandet meget stor indenfor denne branche, hvilket vil være med til at udvide ens horisont,”

siger direktør i CASA, Per Semmling.

Juryen består af As Øland fra Dansk Mode & Textil, Lars Limkilde fra Siemens, Mikkel Jespersen fra 1508, Michael Boas fra Dansk Industri og Janus Krarup fra Københavns Erhvervshus.

Vinderen af Årets KEApraktik – som findes blandt de fem nominerede – går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, som uddeles i Operaen i København 16. Maj.