Nyt stort bolig- og butiksprojekt opføres ved Ny Ellebjerg Station.

Lærernes Pensions Ejendomsselskab har indgået aftale med CASA A/S om opførelsen af et 14.000 m² stort byggeri til en værdi af ca. kr. 300 mio. i København. Projektet har fået navnet Jacobsens Have.

CASA A/S skal som totalentreprenør opføre Jacobsens Have, der er tegnet af arkitekterne Entasis og projekteres af ingeniørfirmaet Grontmij. CASA A/S har overtaget projektet efter Tetrep, som har stået for idéskabelsen af projektet.

Projektet er et produkt af den store efterspørgsel efter centralt beliggende boliger til overkommelige priser. Projektet vil indeholde 114 lejeboliger primært henvendt til familier. Fælles for boligerne er, at medlemmer af Lærernes Pension har fortrinsret til at leje dem. I stueetagen laves butikslejemål bl.a. et KIWI supermarked. Der laves endvidere parkeringskælder med plads til 84 biler.

“Med udbygningen af Cityringen vil Ny Ellebjerg Station fremadrettet være et regionalt og nationalt trafikknudepunkt. Det vil sætte gang i udviklingen af området, og på længere sigt vil det gøre vores kommende ejendomsprojekt endnu mere attraktivt”, udtaler finansdirektør Henrik Walther Mogensen.

CASA glæder sig til at starte opførelsen af projektet. ”Vi har netop modtaget byggetilladelsen til projektet, og vi starter straks op med projekteringen, med henblik på at byggeriet kan igangsættes i april måned” udtaler adm. direktør Peter Rosengreen fra CASA A/S.

”Vi ser store perspektiver i at starte samarbejdet med Lærernes Pension”, udtaler senior developer Claus Schovgaard Rasmussen fra CASA. ”Lærernes Pension er en grundig og kvalitetsbevidst bygherre, som vi ser frem til at levere et ganske attraktivt byggeri i foråret 2016.”