Mandag den 18. august var det første spadestik da 2. etape af byggeriet på Vejlevej i Horsens indledtes, hvor CASA bygger endnu 32 boliger for Lejerbo.

De indbydende boliger er fordelt på to blokke i 4 plan med elevator i ejendommene. Alle er moderne 2-, 3- og 4- værelses lejligheder i energiklasse 20 15. Nybyggeriet ligger umiddelbart sydvest for Horsens bymidte og i nærhed af børneinstitutioner og forskellige uddannelsesinstitutioner, så som Horsens Gymnasium samt tæt på busforbindelse og indkøbsmulighed. Samtidig ligger blokkene grønt og tilbagetrukket fra vejen,

De to første blokke med almene familieboliger stod klar i 2012 og er alle udlejet. De to netop startede byggerier står klar til indflytning i august/september 2015.
CASA´s administrerende direktør Peter Rosengren udtaler: ”Det er en fornøjelse at bygge så velfungerende almene familieboliger, som skaber værdi for brugerne.”

De 2 nye blokke kommer visuelt til at ligne de 2 allerede opførte men placeres forskudt.  Midt i naturen og midt i byen.