CASA A/S har indgået entrepriseaftaler om opførsel af to boligprojekter i København med et samlet etageareal på godt 30.000 kvadratmeter.

Et af projekterne er “Strandgaarden” som omfatter 2.200 kvm erhverv samt 7.200 kvm bolig beliggende ved Amager Strandpark som en ”beach-front” bebyggelse i 7 etager. Bygherre er ELF Development A/S, der har udviklet projektet i samarbejde med NPV A/S. Se mere om det spændende projekt her.

Strandgaarden 1

Illustration: Strandgaarden, NPV

Download billeder her

Det andet projekt på 193 lejligheder er beliggende på Enghave Brygge i Københavns Havn og omfatter 23.000 kvm bolig. Projektet er det første i den nye attraktive Enghave Brygge kanalby anlagt på ti kunstige øer i hjertet af København. Bygherre er en udenlandsk investor og udvikler er NPV A/S. Se mere om det spændende projekt her.

Med indgåelsen af de 2 entrepriseaftaler øger CASA A/S sin ordrebeholdning, der herefter udgør mere end 1,5 mia. kr.

CASA har allerede adskillige projekter i København. Bestyrelseformand og hovedaktionær i CASA, Michael Mortensen udtaler:

70% af vores omsætning ligger i 2015 i Region Hovedstaden. Det har vi rustet organisationen til og har netop åbnet kontor i København

CASA afleverede i december Strandtårnet på Amager Strandvej bestående af 25 lejligheder med en fantastisk udsigt. Byggeriet er opført i 14 etager. I juli 2015 afleveres Strandkanten som ligeledes er ejerboliger med en unik placering på Strandvejen. I begge projekter er alle boliger solgt.