Jan Aarestrup bliver ny CFO i CASA A/S pr. 1. december 2019. Han kommer fra en lignende stilling som CFO hos ELF Development A/S og har tidligere været CFO i Bonava, samt JM Danmark. 

”Jeg er meget glad for at kunne byde Jan Aarestrup velkommen hos CASA. Jeg forventer mig meget af samarbejdet,” siger Torben Modvig, CEO i CASA A/S.

Jan Aarestrup har en lang og bred erfaring indenfor økonomi- og finansområdet. Han har særlig erfaring med de udfordringer, der knytter sig til økonomi- og likviditetsmæssig styring af store komplekse projekter, herunder controlling, risikostyring og rapportering.

Endvidere har Jan Aarestrup 18 års ledelseserfaring fra nordiske virksomheder med primære aktiviteter inden for udvikling og styring af store og komplekse ejendomsprojekter. Han har erfaring fra såvel moderselskaber som (især) datterselskaber i større internationale, primært nordiske, koncerner med de store og mangeartede rapporteringskrav, der naturligt følger.

”Jan er forretningsorienteret med stort fokus på den daglige drift, det tværorganisatoriske samarbejde samt de processer og strukturer, der faciliterer dette bedst muligt. Samtidig er han værdidrevet med naturlig høj integritet og stor interesse for virksomhedskultur, hvilket også har haft stor betydning for dette ”perfekte” match. Jeg glæder mig meget til vores samarbejde,” siger Torben Modvig, CEO i CASA A/S.

Jan Aarestrup afløser Kim Balle, som i foråret meddelte, at han skal være nye CFO hos Torm A/S pr. 1. december 2019.

Kontakt
For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte:
Torben Modvig, CEO, CASA A/S, +45 2134 2949, tnm@casa-as.dk

Jan Aarestrup ny CFO pr. 1. december 2019