CASA står for udvikling og opførsel af tre boligkarréer på Sundmolen i Nordhavn for CC Copenhagen Residential, som primært er ejet af den nordiske ejendomsfond CapMan Real Estate.

Mens den første karré ”Sundmolehusene” stod færdig i 2017, har CASA  netop overdraget CPH Porthouse, som består af 86 ejerboliger. Den tredje karré står færdig i slutningen af året.

CPH Porthouse´ 86 etagelejligheder er på 61-143m2 med altaner og terrasser. Karréen ligger på kajkanten af Sundmolen og har ud over de private uderum, fællesrum med terrasse og gårdmiljø.
Med de øvrige byggeaktiviteter på molen skabes et helt nyt byrum, som opstår side om side med de eksisterende, karakteristiske pakhuse. Langs Sundmolen, som bliver stort set bilfri, etablerer By & Havn en grøn kile.

Bygherre CC Copenhagen Residential har valgt rådgiverne fra firmaet Emcon til at repræsentere sig ved overdragelsen til boligkøberne i CPH Porthouse. Arkitekt MAA Kim Høite og ingeniør Mai-Brit Larsen fra Emcon deltog heri.

Mai-Brit Larsen udtaler:

“ Boligerne står flot! Flot kvalitet og god finish”.

Kim Høite supplerer:

”Det var nogle rigtig gode dage, hvor vi oplevede nogle generelt meget tilfredse boligkøbere. Og det er ikke tilfældigt. Der var meget få fejl at komme efter her. Ja, måske pæneste finish og med de færreste mangler jeg har været med til at aflevere. At levere så godt et resultat kræver rigtigt godt styr på tidsplanen. CASA har tydeligvis også opbygget erfaring omkring processen og forventningsafstemt med køberne forud for afleveringen. Det er godt arbejde – både fra CASAs side overordnet set som fra teamet på CPH Porthouse og deres underentreprenører. Bygherren kan være meget tilfreds.”

Teamet på CPH Porthouse har blandt andet arbejdet med at involvere underentreprenørerne i processen op til aflevering og overdragelse og sikret et tæt samarbejde håndværkerne imellem, for således at få det optimale flow i færdiggørelsen.

Adm. direktør i CASA, Torben Modvig, udtaler:

” Vi arbejder løbende på at optimere vores afleveringsproces i CASA og deler viden om ”best practice” internt. Det er et område, vi har stort fokus på, og vi er super-stolte over at se resultatet heraf på Sundmolen, hvor vi afleverer et så godt resultat til bygherren og boligkøberne. Et resultat vi kun har nået ved godt samarbejde med dygtige underentreprenører”.