Der er blevet arbejdet på højtryk for at blive klar til indvielse af centerbygningen i Exxit 59 – erhvervs- og transportcentrum ved E45/Vejle – hvor “The Diner FIFTY NINE” – en restaurantkæde i bedste New Yorker-stil  – har lejet knap 1.000 kvm i den 1.800 kvm store bygning. Dineren åbner officielt på Grundlovsdag 5. juni og restauranten står klar til at modtage gæsterne.

udenfor

 

Exxit 59 har en helt unik placering ved E45, lige nord for Vejle, hvor mange tusinde hver dag kører forbi. Centerbygningen er delvist nedbrudt og ombygget under ledelse af CASAs renoveringsafdeling, som også har stået for etablering af p-areal på 7.500 kvm. Projektet har været spændende og intenst og Dineren står nu med en restaurant indrettet helt specifikt til formålet med blandt andet gas-grillområde i det kæmpestore nye køkken.

CASA har formået at udvise fleksibilitet og været yderst løsningsorienterede i processen. Vi står nu med fantastiske rammer for vores hidtil største restaurant, udtaler Diner Manager Lars Nipper.

I resten af bygningen etableres kontorlokaler, hvoraf en del er lejet ud allerede. Er du interesseret i et lejemål med synlighed fra E45 hvor mere end 24 millioner biler årligt kører forbi, så kontakt Exxit59.

The Diner FIFTY NINE er indrettet i gennemført New-Yorker-stil med blandt andet lækre burgere på menuen.

diner indvendigt 2