CASA har afleveret de første 188 boliger til investor CapMan Real Estate, og også REMA 1000 har slået dørene op i det nye byrum Trianglen i Aarhus.

Trianglen er en karrébebyggelse langs Søren Frichs Vej, Dirch Passers Gade og Otto Brandenburgs Gade i Aarhus. I gårdrummet er opført fire townhouses – inspireret af de mange aarhusianske karrébebyggelsen med ”baghuse” rundt om i byen. Ud mod Søren Frichs Vej er der i stueplan etableret en REMA 1000, som åbnede forleden. I modsat side af området åbner caféer/let erhverv senere på året.

De første 188 boliger er afleveret til en tilfreds bygherre. Peter Gill, Investment Director i CapMan Real Estate, udtaler om samarbejdet med CASA og om projektet:

”CASA har afleveret et flot hus. Der har været en meget begrænset mangelliste med mindre udbedringer ved afleveringen, og vores tekniske rådgiver har rost den håndværksmæssige kvalitet – det er et godt niveau. Det har for os som investor været en fornøjelse at samarbejde med CASA. Vi har haft en god og åben dialog, hvor aftaler er blevet overholdt igennem hele forløbet fra udviklingsfasen og frem til nu, hvor vi står med et godt slutresultat. Boligerne henvender sig til et bredt segment, da der er varierende størrelser både velegnet til familie- og ungdoms-/deleboliger, og udlejningen går som planlagt.”

De første lejere er flyttet ind og glæder sig over det fine, grønne gårdrum med legeplads og opholdszoner. På tagplan er der fem orangerier, som beboerne i fællesskab kan nyde.

Projektchef i CASA, Allan Brandt, fortæller om processen fremadrettet:

”Der arbejdes på den sidste finish i de resterende boliger, som vi afleverer i efteråret til fem yderligere investorer. Vi afleverer i alt 367 lejligheder og 6 erhvervslejemål, så det er et større projekt, hvor vi har mange dygtige håndværkere i gang på én gang. Med en nøje planlagt og fokuseret fælles indsats med god kommunikation så kommer vi godt i mål.”

 

Fakta

CASA:  Projektudvikling og totalentreprise
Bygherre:  Trianglen Aarhus Aps – projektselskab med 1 institutionel og 5 private investorer heriblandt CapMan Real Estate
Byggeperiode:  2017-2019
Ingeniør:  ÅF Consult
Arkitekt:  Arkitema Architects
Antal boliger/lejemål: 367
Boligstørrelse:  <50kvm studieboliger, 50-80 kvm familie-/deleboliger.
1 dagligvarebutik og 5 let erhverv
Partiel kælder primært til teknik
Samlet areal 29.000 kvm