Byggevirksomheden CASA har længe været synlig i bybilledet, men fra i dag bliver det ellers så velkendte logo skiftet ud med et nyt. Fremover vil CASAs farver primært være lilla og hvid, og det er ikke kun i Horsens, at der skiftes ud – CASA har nemlig projekter over hele landet.

”Vi trængte til at få opdateret vores profil, og har i den forbindelse fået designet et nyt logo, samt en helt ny designmæssig profil og nyt payoff. Så det er både indenfor og udenfor kontoret, at vi kommer til at fremstå meget skarpere”, siger Peter Rosengreen, direktør.

”Det gamle logo havde efterhånden aftjent sin værnepligt, og vi trængte til et mere lækkert og gennemarbejdet design, som bedre afspejler CASA og vores kvalitet”, fortsætter Peter Rosengreen.

Rent praktisk har det Aarhus baserede designbureau Ineo stået for udviklingen af det nye udtryk, og processen med at få alt skiftet ud er allerede godt i gang.

”Det er jo et omfattende projekt at skifte alt fra firmabilerne til vandflasker og bolsjer. Men vi glæder os helt vildt til at vi kan vise vores nye logo frem overalt”, slutter Peter Rosengreen.