Trianglen, et ca. 30.000 m2 boligprojekt i Aarhus C, er tidligt i byggefasen solgt til investorer. Halvdelen er købt af det nordiske ejendomsselskab CapMan Real Estate. CASA står for udvikling, opførelse og salg af projektet i joint venture med de hidtidige grundejere.

CapMan Real Estate er et finsk ejendomsselskab, der investerer i det nordiske ejendomsmarked. CASA samarbejder allerede med CapMan på flere boligprojekter i København, hvor CapMan har investeret i CASA-byggerier på Amager og i Nordhavn. Nu er Trianglen i Aarhus altså kommet med i samarbejdet. Fælles for projekterne er, at de er beliggende i tidligere erhvervsområder, som omdannes til nye byrum med moderne boliger.

Stifter og administrerende direktør i CASA A/S, Michael Mortensen, udtaler:

Vi er utroligt glade for at udbygge vores gode samarbejde med CapMan med Trianglen-handlen. Det er en rigtig fornuftig aftale for begge parter. Det tidlige salg trækker risiko ud af casen for sælgergruppen, og CapMan køber et rigtig godt produkt til en rimelig pris. Trianglen er i det hele taget et projekt lige efter vores filosofi, hvor et åbent og tillidsfuldt samarbejde med grundejere, investorer og leverandører skaber et resultat – et helt nyt boligområde – som alle involverede kan være både tilfredse med og stolte af.”


Boliger og fællesskab til studerende og familier

Trianglen er en karrébebyggelse, som omfatter hele 367 boliger og 6 erhvervslejemål beliggende langs Søren Frichs Vej, A. Hertzums Vej og H.C Tvenges Vej. I det store, grønne fælles gårdrum opføres 4 townhouses.

Boligerne varierer i størrelse med en del “studieboliger” under 50 m2 og en stor del mellem 50 og 80 m2, som både kan bruges som familie- og deleboliger. Alle lejligheder har en imponerende loftshøjde på ca. 2,8 m. I de 4 townhouses er boligerne mellem 100 og 125 m2 og dermed oplagte familieboliger.

Gårdrummet etableres, så det indbyder til ophold og fællesskab. I tagplan etableres 5 fælles orangerier med rig mulighed for at nyde for- og sensommer, og nogle tagplan har desuden direkte udgang til tagterrasse.

Mod Søren Frichs Vej opføres en dagligvarebutik, mens der i områdets modsatte side etableres caféer.
Med ganske kort afstand til midtbyen, uddannelsessteder og arbejdspladser er rammerne på plads for at få en travl hverdag til at fungere for unge mennesker og børnefamilier.

CapMans halvdel af Trianglen-byggeriet afleveres i forsommeren 2019. Den resterende del er solgt til fem private investorer og står færdig i efteråret 2019.