Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Søgning

Ejendomsudvikling

I CASA har vi alt samlet under ét tag: Ejendomsudvikling, design og projektering samt byggeri. Det gør det muligt at levere skræddersyede løsninger til vores kunder fra køb af grund til aflevering indenfor alle segmenter.

CASA udvikler byområder med boliger og erhverv – både som nybyggeri og renovering. Vi udvikler den blandede by og arbejder derfor med en blanding af private og almene boliger samt erhverv som f.eks. butikker, kontor, uddannelse mv.

Al ejendomsudvikling i CASA foregår i tæt samarbejde med vores eksterne partnere og rådgivere samt med interne specialister og fagpersoner. Derved optimeres projektets kvalitet og økonomi fra start.

CASA har udviklingsafdelinger i både Øst- og Vestdanmark, som arbejder med grundkøb, der udvikles selvstændigt eller i joint ventures med investorer.

Vi får markedsindsigt gennem analyser og branchekendskab og forestår udarbejdelse af plangrundlag i form af kommune- og lokalplaner. Vi udvikler bæredygtige projekter, som tager højde for både byggeøkonomi, arkitektur samt krav og ønsker fra både investor og kommune.

CASA har i senere år forestået flere milliardstore udviklingsprojekter i Storkøbenhavn og Østjylland for danske og udenlandske investorer og pensionsselskaber.

Milliardbyggeri i Kirkebjerg

CASA har flere ejendomsudviklingsprojekter på den københavnske Vestegn. Kobber Engen i Brøndby er et af de største - ikke blot på Vestegnen men i CASAs historie.

Læs mere

Investorsalg

Når vi arbejder med investorsalg, identificeres grunden først og fremmest, eller der indgås aftale om udvikling af investors eksisterende grund.

Dernæst indgås aftale med investor om dennes 100% ejerskab af grund og byggeri herpå.

Grunden udvikles, og totalentreprisekontrakt underskrives. CASA opfører byggeriet for investor.

Investorsalg kan enten håndteres som forward funding eller nøglefærdigt projekt.

Joint Venture

Der indgås fra projektets start et Joint Venture med grundejere eller investorer. Joint Venture giver fælles ejerskab under udvikling og byggeri og sikrer dermed ensrettede interesser.

Grunden udvikles, og totalentreprisekontrakt underskrives. CASA opfører byggeriet.

Når byggeriet står færdigt, sælger vi vores andel af byggeriet. Hvis vores partner også ønsker at sælge, kan vi varetage det samlede salg til slutinvestor.

CASA kan også bistå med udlejning og finansiering i lån eller realkredit.

Et nyt byområde i Horsens - med Svanemærkning og grønne områder

Med Lilli Gyldenkildes Torv og Buchwalds Bro har CASA udviklet en ny bydel i centrum af Horsens. Hvor de første to dele af det nye område omfatter butikker, restauranter, p-hus samt almene boliger, udgør den tredje del boliger og friplejehjem.

Læs mere

Ejendomsudvikling Øst

Camilla Drachmann Gram
Direktør, Udvikling Øst

+45 22277652
cdg@casa-as.dk

Ejendomsudvikling Vest

Henrik Hansen
Direktør, Udvikling Vest

+45 21799762
heh@casa-as.dk