Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Ejendomsudvikling

I CASA har vi alt samlet under ét tag: Ejendomsudvikling, design og projektering samt byggeri. Det gør det muligt at levere skræddersyede løsninger til vores kunder fra køb af grund til aflevering indenfor alle segmenter.

CASA udvikler byområder med boliger og erhverv – både som nybyggeri og renovering. Vi udvikler den blandede by og arbejder derfor med en blanding af private og almene boliger samt erhverv som f.eks. butikker, kontor, uddannelse mv.

Al ejendomsudvikling i CASA foregår i tæt samarbejde med vores eksterne partnere og rådgivere samt med interne specialister og fagpersoner. Derved optimeres projektets kvalitet og økonomi fra start.

CASA har udviklingsafdelinger i både Øst- og Vestdanmark, som arbejder med grundkøb, der udvikles selvstændigt eller i joint ventures med investorer.

Vi får markedsindsigt gennem analyser og branchekendskab og forestår udarbejdelse af plangrundlag i form af kommune- og lokalplaner. Vi udvikler bæredygtige projekter, som tager højde for både byggeøkonomi, arkitektur samt krav og ønsker fra både investor og kommune.

CASA har i senere år forestået flere milliardstore udviklingsprojekter i Storkøbenhavn og Østjylland for danske og udenlandske investorer og pensionsselskaber.

Ejendomsudvikling og renovering

Ejendomsudvikling forbindes ofte med nybyg, men CASA udvikler også store renoveringsprojekter. Det kommende kontordomicil i hjertet af Frederiksberg er et eksempel herpå.

Læs mere

Investorsalg

Når vi arbejder med investorsalg, identificeres grunden først og fremmest, eller der indgås aftale om udvikling af investors eksisterende grund.

Dernæst indgås aftale med investor om dennes 100% ejerskab af grund og byggeri herpå.

Grunden udvikles, og totalentreprisekontrakt underskrives. CASA opfører byggeriet for investor.

Investorsalg kan enten håndteres som forward funding eller nøglefærdigt projekt.

Joint Venture

Der indgås fra projektets start et Joint Venture med grundejere eller investorer. Joint Venture giver fælles ejerskab under udvikling og byggeri og sikrer dermed ensrettede interesser.

Grunden udvikles og totalentreprisekontrakt underskrives. CASA opfører byggeriet.

Som udgangspunkt sælger vi altid projektet, inden vi igangsætter byggeriet, men på enkelte projekter sælger vi først projektet, når det er udlejet og i drift.

CASA kan også bistå med salg, udlejning og finansiering i lån eller realkredit.

Grønt boligområde i Kirkebjerg, Brøndby

CASA opfører et stort, bæredygtigt boligområde i Kirkebjerg, Brøndby. Kobber Engen og Sdr. Ringvej 33A er blot to af mange udviklingsprojekter på den københavnske Vestegn.

Læs mere

Videoen herunder giver en kort introduktion til byggeriets faser - fra ejendomsudvikling til færdigt byggeri

Ejendomsudvikling Øst

Camilla Drachmann Gram
Direktør, Udvikling Øst

+45 22277652
cdg@casa-as.dk