CASA indsamler brugte byggepladsbannere og får dem syet om til praktiske designer-net. Indtil videre er det lavet et begrænset antal som alle er unika: Designet er nøje udvalgt til hver enkelt pose.
Det hele startede med at et stort nyt banner blev flænset i siden i en storm. Det var jo ærgerligt. Og sikke en masse materiale at smide væk. Dertil kom at banneret signalerede CASA – med logo, CASA-mønster og lidt tekst. Med hjælp fra en lokal designer klippes brugte bannere nu i stykker så der kommer forskellige designs på alle net. Med sig har hvert net en historie fra den byggeplads, hvor de har siddet. De første net er for eksempel fra et nyligt afsluttede bygge- og renoveringsprojekt ved Exxit59, et andet fra et påbudsbanner fra et lokalt alment boligbyggeprojekt og et tredje med dele af CASA-logoet og trade mark-tegnet fra en større byggeplads på Sjælland.

”De første net er revet væk og benyttes flittigt af interne CASA-folk og et par kunder som har fået et i gave. Lige nu er de nok mest med på stranden, hvilket de jo er perfekte til i det kraftige vandafvisende materiale med perforering så det fine sand løber igennem i stedet for at samle sig i bunden. Om et par uger er de i indsats til for eksempel ringbind på vej til og fra byggemøder”, fortæller kommunikationschef i CASA, Dorthe Paradowski. Hun tilføjer:” Det er bare perfekt at have fundet denne idé til at tilføje de brugte bannere ny værdi. Det er ren up-cycling, da bannerne ellers ville være betegnet som affald. Det er noget vi gerne vil arbejde videre med”.

 

ved skilt