Mandag d. 9. september kl. 13 – 15 afholdes rejsegilde på Nobelholmen på Enghave Brygge. AP Pension, er bygherre på i alt 218 lejligheder, hvoraf FSB står for udlejning af 25 boliger. CASA A/S opfører lejlighederne for NPV

AP Pension og FSB kan sammen med projektudvikler NPV og totalentreprenør CASA A/S invitere til rejsegilde for opførelsen af Nobelholmen ved den spirende kanalby Enghave Brygge i Københavns Sydhavn, hvor AP Pension opfører cirka 200 lejeboliger, hvoraf FSB udlejer de 25 boliger som almene familieboliger. Nobelholmen bliver dermed et åbent og inkluderende område.

Med sin placering centralt i hovedstaden er de kommende boliger på Nobelholmen, tæt på det meste, og adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ser frem til at markere rejsegildet.

”Det er en række særdeles attraktive lejeboliger i Nobelholmen, som vi er ved at opføre på en af de sidste boligøer i Københavns Sydhavn. De kommende beboere ved Nobelholmen kommer til at bo centralt, hvor de er tæt på Københavns mange muligheder. Og med S-tog og to kommende metrostationer i området kan beboerne komme let omkring,” fortæller Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme.

Boligerne ved Nobelholmen, der er én af i alt 11 kunstige boligøer ved Enghave Brygge, forventes færdig i løbet af 2020. Boligerne er placeret i gåafstand til blandt andet Vesterbro, Tivoli og Strøget. Ud af de mange boliger, bliver 25 af dem udlejet som almene boliger af FSB. Ligesom der også kommer en daginstitution på boligøen.

Hos NPV er der stor tilfredshed med projektet på Nobelholmen.
”Med Nobelholmen kommer de kommende beboere til at bo i spændende omgivelser, og sammen med AP Pension skaber vi boliger, som er tæt på det hele. Med rejsegildet er vi nået til en milepæl i opførelsen af Nobelholmen, hvor vi kan fejre det store arbejde, som håndværkerne indtil videre har udført,” fortæller Anette Krarup, udviklingsdirektør Bolig hos NPV.

Det er Arkitema Architects, der har tegnet boligerne på Nobelholmen, hvor CASA som entreprenør står for byggeriet.

”I CASA er vi stolte over at være med til at udvikle København. Nobelholmen er vores fjerde byggeri på Enghave Brygge for NPV. Vi er glade for samarbejdet med både bygherrer fra AP Pension, FSB og NPV og ikke at forglemme de mange underentreprenører og håndværkere, som hver dag yder en enorm indsats. Nobelholmen ved Enghave Brygge bliver nogle spændende og moderne boliger, hvor der er tænkt over detaljen,” siger Frank Gurvig, projektchef fra CASA A/S.

Læs mere om byggeriet

For yderligere informationer
Peter Olsson, adm. direktør AP Ejendomme, +45 2098 5018
Anette Krarup, udviklingsdirektør, NPV, +45 2810 0172
Mette Jørvad, kommunikationschef, CASA A/S, +45 2118 9399