Når AC Horsens spiller den næste kamp i Alka Superligaen mod Silkeborg på CASA Arena på lørdag, løber alle spillerne på banen med CASA på trøjen.

AC Horsens søger stadig hovedsponsor, der kan følge holdet videre i Superligaen. Indtil da er ejendoms- og entreprenørselskabet CASA trådt til med støtte.

Økonomidirektør i CASA, Per Hansen, udtaler:

Vi vil rigtig gerne bidrage til, at AC Horsens får ro til at koncentrere sig fuldt ud om fodbolden. Derfor vil spillerne i de næste 10 kampe stille op med CASA-logo på trøjerne. Vi træder dog tilbage, så snart en hovedsponsor er fundet. Også gerne før de 10 kampe er spillet så samarbejdet kan komme hurtigt og godt i gang.

CASA gik allerede tidligere på året ind med trøjesponsorat til en række spillere for at sikre en god præsentation på banen.

Kristian Nielsen, Direktør i AC Horsens, udtaler:

Vi er utroligt glade for opbakningen fra CASA, som gør, at vi kan koncentrere os om at finde den fremtidige hovedsponsor, som selvfølgelig gerne meget snart må komme ”på banen” med os. Vi glæder os til at kunne planlægge en fælles strategi for sponsoratet for hele sæsonen.

CASA har som bekendt navnerettigheden til CASA Arena og støtter diverse sport-/kulturtiltag landet over.