Sundmolehusene – DER FINDES ET STED…

15. januar 2015

Der findes et sted, som ligger lige ud til Øresund, selvom det er en del af Østerbro. Det er et sted, hvor grønt og blåt mødes i en rolig og harmonisk helhed.
Sundmolehusene består af 83 eksklusive boliger, hvoraf 11 er byhuse. Boligerne spænder fra knap 50 til godt 200 m 2 . Alle boliger har store altaner og/eller terrasser og direkte adgang til fantastiske grønne uderum, som styrker oplevelsen af at være midt i naturen.

 

 

CASA A/S og den nordiske ejendomsfond CapMan Real Estate har indgået aftale om realiseringen af dette boligprojekt på Sundmolen i København. Sundmolen bliver et grønt og spraglet boligområde i Københavns Nordhavn. Der bliver store haveanlæg på midten af molen, og bygningskroppene bliver lavet med en åben struktur, der sikrer gode lysforhold i de enkelte boliger.

Projektet omfatter mulighed for at opføre ca. 22.000 m² på 3 byggefelter. Byggeriet vil bestå både af rækkehuse og etagelejligheder med boliger på både 2, 3 og 4 værelser. Boligerne får den mest fantastiske beliggenhed på den sydvendte del af Sundmolen lige ud til de rekreative vandområder. CASA varetager udover projektudviklingen også salg af boligerne.

Byggeriet realiseres i samarbejde med By og Havn samt Københavns Kommune.

Byggeriet står klart 1. november 2017.