Praktikplads

Vi ansætter praktikanter i Øst og Vest til start på praktikperioden i henholdsvis februar og august.

 

Er VI et godt match?

I CASA vil vi være kendt for at være den mest løsningsorienterede aktør i den danske byggebranche – kendt for at se kreative muligheder og løse udfordringer i dialog med kunder og samarbejdspartnere.

Det kræver, at vi fortsat har de rette medarbejdere, og derfor er CASA altid på udkig efter ambitiøse og talentfulde praktikanter. Vi søger praktikanter, der er i stand til at udføre de gode idéer i praksis. For os har den perfekte praktikant solide problemløsningskompetencer og trives med at tage ansvar og få arbejde fra hånden.

Én ting er at have de rigtige faglige kompetencer. En anden er at besidde de kvaliteter, der matcher vores kultur - en kultur, som vi synes er temmelig enestående, og hvor godt købmandskab er kendetegnende.

Vores kultur er baseret på vores kerneværdier: Tillid, Ordentlighed, Respekt og Synlighed. I vores daglige arbejde er vi kendetegnet ved at have ambitioner, men ingen spidse albuer, og en uformel kultur i en flad organisation, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af forretningen mod et fælles mål.

 

Hvad tilbyder vi?

Opgaven som praktikant består typisk af opfølgning på underentreprenører, logistik, drift og kvalitetssikring af byggeprocesserne, samt daglig varetagelse af sikkerhedsarbejde, herunder mønsterrundering. Vores intention i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt og fleksibelt – og hvor du får lov at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

Vi har de seneste år ansat en stor del af vores praktikanter efter endt studie.

 

Vi ansætter praktikanter i Øst og Vest til start på praktikperioden i henholdsvis februar og august.

Vil du bygge med?

Se filmen med praktikant Alexander Dreier Jensen, som i foråret 2017 har indstillet CASA som årets KEA-praktikplads.

CASA er nomineret til Årets KEA praktikplads..

 

Ring og hør mere

I vest: Projektchef  Morten Langhoff Jensen på mlj@casa-as.dk, Tlf. 2243 2248

I øst: Projektchef Elsebet Kruse Johansen ekj@casa-as.dk, Tlf.  2967 0619

Læs om CASAs aktuelle praktikmuligheder her

Jobopslag - praktikant